В този сайт ви предоставям безплатни гей секс разкази
. Някои са мои, други са събрани от мрежата, а вече публикувах и някои ваши. Ако претендирате за авторство относно някой разказ моля пишете ми на
e-mail
-a и той ще бъде премахнат или ще бъдете упоменат като автор.
Ако желаете да дадете препоръка за сайта или искате да публикувам ваши разкази моля пишете ми на jonnyku@abv.bg Надявам се престоят ви да бъде приятен.

четвъртък, 15 юли 2010 г.

Лятна история


(Автор - неизвестен)


Това се случи преди 2 години когато бяхме на летен лагер на морето. Беше се събрала цяла група само от моето училище. Тогава бях пред завършване, най- пичовската възраст. Бяха ме сложили в една стая с две момчета - Оливър и - Георги. Единия беше мулат - полунегър а другия нормален бял като мене. И двамата стегнати, набити - и двамата бяха в волейболния отбор. Стаята беше малко тясна, но това не ни пречеше да си правим купона.

След плаж винаги се редувахме кой кога ще се къпе. Първо като най- голям Георги , после Оливър и накрая аз . След като те се изкъпаха на втория ден, аз ясно забелязах яките им тела и леко се надървих под боксерките. Негарчето беше със железни плочки и хубави мускули на ръцете, а другия не му отстъпваше по мускули - и двамата пичове! Аз не знаех че ме привличат и мъже и страшно много се изненадах, че ми харесват по малко по различен начин.

Влязох да се къпя и стоях в банята към 15 мин. и като излязох ги видях как разглеждат някакво порно списание с разни разголени мадами и се виждаше през шортите и на двамата как се бяха надървили. Аз посотянно местех поглед между списанието пълно с цици и техните курове. Те забелязаха това и казаха я малкия какво правил, аз се втрештих като забелязах как и двамата събуват шортите си и започнаха да блъскат чекии. Казха ми "ей, малкия няма ли и ти да си извадиш пишката бе?" Аз, леко стреснат, събух и моите гащи и като се успокоих малко забелязах техните прелести, на Георги беше дебел, много дебел и дълъг към 17 см, а на Оливър беше огромен, както са ми разказвали за негрите, към 23 см. дълъг и ужасно дебел, а моя беше към 17 см. средно голям. Оливър каза " хайде бе, какво стоиш сядаи да ни направиш по един минет, нали това искаше" и ми навряха и двете си огромни главички в устата ми. Аз не се съпротивих почнах един по един. Първо налапах големия кур на Оливър понеже не издържах на прекрасната гледка, прекарах език по ствола му и след тожа почнах леко да хапя топките му.

След това хванах дебелото чудовище на Георги и го разтръсках с ръка няколко пъти и започнах да смуча главичката му. След 5 мин. на всеки един те се изпрпазниха мощно върку цялото ми тяло, не бях виждал толкова много сперма дори и по порно филмите. Те се спогледаха и казаха "брей, тоя малкия много му разбирал". След това Оливър ми каза да се надупя, започнаха и двамата старателно да ме облизват, след това почнаха с един, два, три пръста, аз изпитвах страхотна болка но ми беше и приятно, накрая след 20 минурно опитване да ми разширят дупката оливър ми каза "готов си, скачаи в на батко скута" и както беше седнал на леглото почна да ме друса върху ОГРОМНОТО си парче в началото дори беше трудно да влезе, но лека полека се оправих докато не го поех почти цялото. Докато той ме чукаше Георги бавно ближеше с език ствола и главичката на пениса ми. Почти в синхрон се изпразнихме и аз и Оливър. Той се изпразни в мен и чувствах топлата му сперма навсякаде в мен, после извади патката си и ме шибна с нея няколко пъти по задника и накрая ми каза хайде ближи още, още, още. Тъкмо се бях нагъзил и няколко секунди по късно и Георги си намерсти дебелото чудовище вътре в мен. След няколко клатения и той се изпразни. Както стояхме така целите облени в пот от умора и от горещината навън се чукна на вратата и ние се стреснахме супер яко, понеже те бяха пичовете на даскалото, а и аз си имах репутация.

Оливър се заметна с хавлията, а ние влязохме в банята и отвори вратата, там стоеше някакво момче от 8ми клас което казало на господина по физкултура, че се чувало ужасен шум от нашата стая и той идвал да види, нечакаше покана и влезе вътре. Лапето от 8ми клас щяхме да го пребием вечерта или нещо друго, но и то заедно с господина нахълта и видя извадения кондом който ползваше Георги с мен. Г-на погледа Оливър, но не с презрителен поглед, а с тип "искам нещо от тебе" и подаде....

Следва продължение......

Няма коментари:

Публикуване на коментар