В този сайт ви предоставям безплатни гей секс разкази
. Някои са мои, други са събрани от мрежата, а вече публикувах и някои ваши. Ако претендирате за авторство относно някой разказ моля пишете ми на
e-mail
-a и той ще бъде премахнат или ще бъдете упоменат като автор.
Ако желаете да дадете препоръка за сайта или искате да публикувам ваши разкази моля пишете ми на jonnyku@abv.bg Надявам се престоят ви да бъде приятен.

понеделник, 3 януари 2011 г.

Моя първи път


(Автор - неизвестен)

Много ми се иска да ви разкажа за нещо невероятно, което ми се случи преди около половин година. Аз съм момче и макар и да не ми личи съм гей. И още по-важно, тогава още не бях се докоснал до друг мъж. Имам един по-голям брат и една по-малка сестра, с които се разбирам перфектно. В този ден всички бяха излезли, кой с приятели, кой на кафе. Нашите бяха на работа, а дори и котката беше изчезнала на някъде, а аз останах сам в къщата (двуетажна, ако не броим тавана, с десет стаи и за през лятото басейн на двора). Бях се зачел в някаква книжка и аз не помня коя точно, а на вън беше прекрасен летен ден. Бях се съблякъл само по една тениска и някакви боксерки, защото жегата беше убийствена. И така си седях ту на дивана, ту на някой фотьойл или оставях книгата и се разхождах по стаите. Към един следобед на вратата се позвъня. Не чаках никой, но все пак отидох, но първо си намъкнах един чифт дънки, да не се покажа навън само по гащи.
Беше Тони. Тони беше две години по-голям от мен и най-добрия приятел на брат ми. Не го познавах кой знае колко добре, но не беше лошо момче.
-Батко ти тука ли е? - попита той
-Не. Излезе по обед. Ама скоро ще си дойде. Ако искаш влез, ще му звънна да го питам къде е.
-Нема нужда. Имам му телефона. А ти кво правиш? - попита
-Ми, нищо. Седя си.
-Абе, я да те помоля за една услуга. Нали знаеш на брат ти бюрото в неговата стая. Я отиди до там да ми донесеш едно нещо.
-Какво? - попитах аз, без да се колебая, защото и без това имах навика да бърникам по нещата на брат ми.
-Един черен диск.
Бързо се качих до горе и взех споменатия диск. Той го огледа и ме помоли да го пусна на ДВД-то за да е сигурен, че е същия. Влезе с мене в хола и го пуснах. След малко на екрана се появиха мъж и жена и започнаха да се целуват. След малко тя се наведе и започна да му...
Порно! Брат ми гледа порно! Знам, не е нещо кой знае колко шокиращо, все пак и той е човек, но никой не иска да мисли за роднините си така. Тони ме помоли да го спра. Явно му беше неловко, не беше се сетил, че и аз ще го видя.
-Не си падам по такива работи – започна да се извинява - но трябваше да го зема. Брат ти си знае защо. - аз неразбрах, точно по какво не си пада, за това попитах.
-Такива работи, да вземам без да питам, порно и...
-И..?
-Секс с жена. - не очаквах подобно откровение - Но не казвай на брат си, ясно, иначе, ще, ще... - колебаеше се, искаше му се да заплаши, но не смееше или не знаеше с какво. Но защо ми го казваше на мен? - Виж, не искам брат ти да разбере. Ще ме спука от подигравки. Пък аз и на нашите още не съм казал, пък те... – изглеждаше готов да се разплаче. Стана ми жал, пък и го разбирах. Доближих се до него и, вероятно инстинктивно, го прегърнах. Той не знаеше какво точно да прави, но отвърна на преградката. Май и двамата за пръв път се почувствахме на сигурно, щастливи. Той беше побил брадичка в рамото ми и ми прошепна: "И ти ли?". Отвърнах "Да."
Той ме пусна, усмихна се и ме целуна. Устните му, меки и благодарни се долепиха до моите. Отново инстинктът ме накара да отвърна. Ръката му се плъзна надолу, към ципа на дънките и пръстите му обхванаха моя, след целувката почти напълно вдървен член. Заигра се с него, като ме целуна отново, този път с език. Не бях се целувал с език преди, но ми хареса. Пусна члена ми и с две ръце хвана ръба на тениската и ми помогна да я сваля, след което се наведе, свали дънките и боксерките и го пое, почти целия в устата си. И отново топлите меки устни най-невероятното усещане. И езика му си играеше с върха на члена ми или с топките. И тъкмо като бях готов да "изхвърля товара", той спря. Изправи се и каза с тих глас "сега е твой ред". Веднага се наведох и сложих ръка на огромната издутина на панталона му. Даже по филмите не бях виждал такова нещо. С треперещи ръце го разкопчах и огромното парче се разкри пред мен. Веднага го сложих в уста. Щях да се задавя. Той ми каза да го карам по-кротко и аз започнах да го облизвам. После го вкарах в уста. Тони издаваше стон всеки път когато езика ми го докосваше. Играх си с огромния му...около петнайсет минути, когато той ми каза:
- Искаш ли да опиташ отзад? - изправих се, още потреперващ от преди, а той не хвана за ръка и попита - На дивана или в твоята стая? - заведох го горе, в стаята си, чиито прозорец гледаше към задния двор. Легнах на леглото, а той легна зад мен, целуна ме по врата и ми прошепна - В началото ще боли малко, но после ще мине.
Излъга. В началото не болеше малко, а много, въпреки, че той беше нежен и не бързаше. Имах чувството, че всеки момент ще умра. Искаше ми се да крещя, добре, че захапах възглавницата да заглуша виковете. Но скоро болката затихна, а едно приятно чувство я замени. Той забърза. Аз изстенах. Веднъж преди бях опитал с една играчка, но не беше същото. Топлите му ръце, дъха му на врата ми и огромното парче, удрящо все по-бързо и по-бързо. Тони спря и го извади, обърна ме с лице към себе си и аз седнах на него. Увих ръце около врата му и той ме целуна. Започнах да се вдигам и спускам, но не можех да удържа темпото, за това той ме обърна по гръб на леглото, а сам стъпи на замята и започна да го вкарва, отново по-бързо и по бързо. Аз стенех и виках името му толкова силно и той викаше моето. Не усетих как бях хванал члена си с една ръка и как си играех с него по ритъма на другия член влизащ и излизащ от мен.
-Свърши в мен! - му казах. Виковете ни се синхронизираха и двамата свършихме заедно. Усетих как нещо топло се изля в мен. В същото време подобна топла струя се разля с такава сила от члена ми, че успя да нацапа лицето ми. И двамата дишахме тежко. Седяхме голи и запотени един срещу друг, а той не смееше да го извади. Когато събра смелостта, топлата течност се изля от дупката върху синия чаршаф. Той се наведе и ме целуна по-страстно отколкото всеки друг би могъл и легна до мен. Погледнах будилника. Беше 13:28. Половин час. Всичко това бе станало само за половин час. След малко станахме и отидохме до банята са да се измием от потта и аз от спермата. Там под душа ролите се обърнаха. Там аз готов за втори рунд забих своя член в него. И по примера даден ми от него започнах бавно и завърших с бесен галоп. Отново стонове и викове. И отново литри от "топлата течност" се изляха по стените и пода.
Приключихме с душа, и дойде време да се сбогуваме. След дълга целувка за "Сбогом!" той излезе. Гледах как върви по улицата и сви зад ъгъла. Последния един час наистина ли се случи или беше само плод на въображението ми?

Няма коментари:

Публикуване на коментар